Onderdeel vanOntwerpers van onderwijs

Onze missie

De kinderen komen naar school om te leren. Het team staat dag in dag uit klaar voor de kinderen om hen tot leren te laten komen. Leren gaat met vallen en opstaan, door successen te vieren en door te zetten als het tegen zit. Je mag zijn wie je bent en op school gaan kinderen zichzelf verder ontwikkelen.

Dit doen we door te leren over jezelf, door te leren over jouw mogelijkheden en je grenzen te verleggen en door te leren over de eigen belevingswereld en die van de ander.

Onze visie

Onze school is een samenleving in het klein. Met elkaar zorgen we iedere dag opnieuw voor een prettige sfeer en leeromgeving.

We leren met elkaar en van elkaar, samen en alleen.
We zijn één school met unieke individuen. Onze uitdaging is om ieder individu het aanbod te geven, dat nodig is om zowel alleen als in de groep tot ontwikkeling te komen. De onderwijsbehoeften van de kinderen zijn leidend voor het aanbod, dat wij de kinderen geven.

We leren overal en de hele dag; in het klaslokaal, op het schoolplein en in onze omgeving.
Door veel kennis op te doen begrijpen de kinderen steeds meer van de wereld om ons heen. We bieden de kinderen een zo breed mogelijk aanbod aan boeken, methodische en digitale hulpmiddelen en ondersteunen dit met workshops en excursies binnen en buiten school.

We vieren samen de blije momenten en geven aandacht aan de moeilijke momenten. We vieren de feesten, die ten grondslag liggen aan het katholieke geloof en laten ons verrijken met de leefwereld van anderen.

Over onze school

Contact met de Lettertuin

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking of heeft u na het lezen vragen over het onderwijs op onze school, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken en langs te komen.

Contact opnemen